اغلب پمپ هاي شناور چند پروانه و ديفيوزر دارنددر حالي که پمپ هاي کف کش داراي يک تا دو پروانه هستند.
ايجاد فشارهاي بالا با حداقل مصرف انرژي مي شود نتيجه و بازخورد طراحي پمپ هاي شناور با تعداد پروانه بيشتر است.
معمولا پمپ کفکش براي آبرساني در ارتفاع هاي کم طراحي شده اند که بعضي از پمپ هاي کفکش که در داخل کشور توليد شده اند ، تا ارتفاع 180 متر را پشتيباني مي کنند و در مواردي که برق مصرفي پمپ از اهميتي ويژه اي برخوردار است استفاده از پمپ هاي شناور بجاي پمپ هاي کف کش توصيه مي شود. پمپ هاي شناور قابليت توليد فشار تا 50 بار معادل500 متر ارتفاع ستون آب را دارا مي باشند.
پمپ هاي شناور از دو قسمت الکتروموتور و پمپ بصورت مجزا تشکيل شده اند که بواسطه فلنج با هم کوپل مي شوند، در حالي که در پمپ هاي کفکش الکتروموتور و پمپ بصورت يک پارچه طراحي شده است. طراحي پمپ هاي شناور بصورت مجزا مي باشد که اين مورد را مي توان از مزاياي پمپ هاي شناور بر شمرد. و در مواردي که الکتروموتور نياز به تعمير يا تعويض داشته باشد، براحتي بدون باز کردن پمپ امکان پذير است.
پمپ هاي شناور آب را از قسمت مياني مکش مي کنند اما در پمپ هاي کف کش از قسمت پايين آب مکش مي شود.
اغلب در پمپ کف کش تکفاز خازن در درون پمپ تعبيه مي شود، اما در پمپ شناور تکفاز به دليل محدوديت فضا، خازن بصورت جداگانه ارائه مي شود که مي تواند در درون تابلو برق نصب شود.
قطر پمپ هاي شناور در يک دبي يکسان با پمپ هاي کفکش، بسيار کمتر مي باشد و قابليت نصب در چاه هاي مته اي را دارد. معمولا قطر پمپ هاي شناور بين 3 تا 12 اينچ مي باشد، اما قطر پمپ هاي کف کش از 10 اينچ به بالا است.
پمپ کف کش ثابت
پمپ کف کش متحرک
جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاهده مشخصات فني و قيمت پمپ کفکش روي لينک زير کليک کنيد.
http://www.bamintahvie.com/category/pump-boster-pump/ballast-pumps-sewage-pumps
درباره این سایت